Pagina's

Return of the Rudolph Gokkast

De oorlog tussen de Kerstman en Rudolph komt tot een hoogtepunt met de derde aflevering van hun epische strijd, Terugkeer van de Rudolph. Voor degenen onder u die hebben gespeeld Terug Rudolph's Revenge en Santa Strikes, weet je het plezier en de opwinding op u te wachten in deze nieuwe online gokkast. Voor degenen onder u die niet hebben, maak je klaar voor een van de grappigste, meest vermakelijke, kerst thema gokkasten online.

In dit nieuwe Gokkast, Rudolph is terug met een wraak, en het nemen van de kerst-themed capriolen naar een geheel nieuw niveau met een aantal van de eigenschappen die u zal van de vorige twee wedstrijden te herkennen, samen met een gloednieuwe bonus ronde functie.

Spel Terugkeer van de Rudolph vandaag!

Rudolph Gokkast
Hoe om te spelen:

Terugkeer van de Rudolph beschikt over 50 vaste winlijnen en een maximale toegestane inzet van $ 250 per spin. Er is een willekeurige progressieve jackpot award en een max. uitbetaling van 50.000 keer uw inzet per lijn.

Deze nieuwe gokkast biedt de auto-play functie, zodat u kunt opgeven wanneer de auto-play zal voltooien, of u wilt stoppen wanneer u het saldo op een bepaalde, wanneer u leiden tot de free-spin functie, of op een andere trigger point .

Terugkeer van de Rudolph biedt drie speciale game features, de Santa Strikes Back! Feature, de Rudolph's Revenge! Functie en de Rudolph's Rampage! Feature. Elk van deze functies bieden extra gratis spins, meer kans op het winnen, en enorme uitbetaling beloningen. De functies worden geactiveerd wanneer je 3 of 4 verstrooid 'Thugs' ergens tijdens een normale of gratis spin.
Strategie en Tips:

Terugkeer van de Rudolph is uw standaard multi-line Gokkast machine en dezelfde basisregels gelden om hier te spelen.

1. Zet altijd alle lijnen, of het nu voor een cent of een dollar. U wilt niet te missen op de grote hits en gratis spins zullen meer betalen bij het afspelen van alle lijnen.

2. Niet te bet. Het kost tijd om te slaan bij het spelen van online gokkasten, en geduld is bijna altijd beloond. Het is beter om een lagere wedden, zodat je langer kan spelen en zijn nog steeds in het spel wanneer de grote uitbetalingen komen rond.

3. Loop niet weg van de auto-play functie. Wanneer u de auto-play functie grijpt, nooit weg te lopen van uw computer te lang. Je zou missen een grote hit en de machine zou kunnen spelen het terug naar beneden zonder dat je zelfs maar te beseffen dat u had om te winnen.

Verklarende woordenlijst:

Plaatsvervanger: de vervangende pictogram dient als een wild symbool vervangen voor een ander symbool in een winnende combinatie.

Scatter: drie of meer verspreide symbolen verschijnen overal zal leiden tot de bonus feature.

Progressieve Jackpot: de progressieve jackpot wordt volledig geactiveerd in willekeurige volgorde.

0 comments:

Een reactie posten